Vienkārši un efektīvi 3

Ierīce it kā vienkārša – plastmasas caurule, kurā ievietots ventilators, tad keramisks enerģijas akumulators un tālāk gaisa filtrs, plus vēl režģis priekšpusē un pārsegs ārpusē, un tas ir viss! Arī uzstādīšana šķiet elementāra, vai katram saimniekam pa spēkam: ar perforatorurbi izfrēzē caurumu ārsienā (tās biezumam nav nozīmes, caurules garumu var regulēt no 120 līdz 470 mm), ievieto tur šo komplektu, akurāti pievieno ventilatoru elektrībai (iespējams, vienīgā problēma estētiskā aspektā!), pieskrūvē vāciņus, un 20–25 m2 istabā omulīgs mikroklimats garantēts.

Reklāma
Reklāma
Izrādās, gurķus ar tomātiem nedrīkst ēst kopā! 8 produktu kombinācijas, no kurām labāk izvairīties 3
Putina sabiedrotais brīdina par globālu karu un “traģēdiju visai cilvēcei”
Kokteilis
VIDEO. Personības tests: izvēlies vienu dakšu un atklāj, ko tava izvēle liecina par tevi
Lasīt citas ziņas

TwinFresh tomēr nav klasisks ventilators, kas izvada gaisu pagalmā, bet dara to abos virzienos – gan vienkārši nosūces un pieplūdes, gan siltuma un mitruma reģenerācijas režīmā. Praksē tas notiek tā: siltais, izelpotais istabas gaiss plūst cauri speciālam keramikas akumulatoram, atdodot tā šūnu struktūrai savu siltumenerģiju, un pēc 70 sekundēm ventilators automātiski pārslēdzas piegādes režīmā. Tad akumulatorā ieplūst tīrs, svaigs āra gaiss, uzsilst tur līdz 91% istabas temperatūras, vienlaikus zaudējot arī mitrumu, un tikai tad nonāk telpā. Pēc 70 sekundēm viss sākas no gala, ventilatora darbības virziens nemitīgi mainās un tā vienlaikus nošauj divus zaķus – gan efektīvi vēdina, gan siltumu maksimāli ietaupa!

TwinFresh sērijas ventilatorus piedāvā ar gaisa apmaiņas jaudu 25, 50 un 60 m3/h (gaisa kanāla diametrs attiecīgi ir 100 un 150 mm un pat kvadrātveida 150 x 150 mm), ar dažādiem darbības režīmiem gan standarta, gan komforta versijā. Pēdējiem kontrole notiek ar tālvadības pulti, un, pats galvenais, iestatot vienu no trim gaisa relatīvā mitruma līmeņiem (45, 55 vai 65%), automātiski var uzturēt iemītniekiem komfortablāko klimatu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ierīce ir pietiekami klusa (22–29 decibeli) un taupīga, naktī gaismas sensors ventilatoru automātiski pārslēdz pirmajā ātrumā, lai netraucē iemītnieku miegam, un tad elektrības patēriņš ir tikai 1,4 vati stundā (maksimālais trešajā ātrumā – līdz 7,3 W). Naudas izteiksmē tie ir aptuveni 20 centi diennaktī.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.