Sālītais ananasu saldējums spāņu gaumē 0

Sastāvdaļas:
Ananass – ½ gab.
Himalaju rozā sāls – 2 tējk.
Vaniļas saldējums – 1 l

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Vācu ģenerālleitnants prognozē, vai un kad Krievija varētu būt gatava uzbrukt NATO valstīm
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana:
1. Notīri saldējumu un sagriez mazos gabaliņos (izvēlies pēc iespējas gatavāku ananasu, lai tas būtu mīksts un sulīgs);
2. Ananasa gabaliņus apkaisi ar Himalaju rozā sāli un liec saldētavā, līdz tie ir sasaluši;
3. Atlaidini saldējumu, līdz tas iegūst krēmīgu konsistenci;
4. Sasalušos, sālītos ananasa gabaliņus liec blendera krūzē un pievieno saldējumu;
5. Visu sakul viendabīgā masā;
6. Gatavo saldējumu pildi traukā un liec atpakaļ saldētavā, lai tas sastingst;
7. Pasniedzot rotā ar svaigiem augļiem un ogām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.