Vienkāršāk šoreiz nav labāk 10

Daudz vienkāršākus risinājumus lietotāju piesaistē izvēlējušās citas kompānijas – “Lattelecom” ar savu produktu “Shortcut”, “Tele2” ar “Atvērto televīziju” un kā pēdējie savu pakalpojumu “Viaplay” prezentēja “MTG”. Visi trīs jaunumi ir ļoti līdzīgi, lietotājam parastajam atšķiroties vien niansēs. Kompānijas dod iespēju filmas, seriālus un TV kanālus lūkoties ne tikai TV ekrānos, bet arī mobilajā tālrunī vai planšetdatorā. Izklausās skaisti, bet varētu vēlēties daudz oriģinālāku piedāvājumu, pie esošajiem pakalpojumiem faktiski nepiedāvājot neko jaunu.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Onkologi nosauc pārtikas produktus, kurus būtu tūlīt jāpārtrauc lietot uzturā, ja grib izvairīties no vēža 47
Kokteilis
FOTO. Tuvojas ceriņu laiks! Esi uzmanīgs – neatnes ar tiem mājās nabadzību un raizes
Viņas ir kā radītas šai lomai! TOP 5 vislabākās mammas saskaņā ar zodiaka zīmi 6
Lasīt citas ziņas

Vienlaikus bezjēdzīgākais un interesantākais piedāvājums no trijotnes ir “Tele2”. Precīzāk – lietojamu to padara viena mazītiņa ierīce, kuru “Tele2” nosaukuši par straumētāju. Patiesībā tā ir “Google Chromecast” ierīce, kura ļauj viedtālrunī vai planšetdatorā redzamo dažu sekunžu laikā straumēt uz lielā ekrāna. “Tele2” straumētāju piedāvā īrēt par 3,50 eiro mēnesī, un var droši apgalvot, ka “Tele2” netieši palīdzējusi arī konkurentiem, jo ierīci bez problēmām var izmantot arī “Shortcut” un “Viaplay” satura demonstrēšanai uz lielajiem ekrāniem.

Bez straumētāja “Tele2” mobilajās ierīcēs par maksu piedāvā arī “Megogo” un “Play2” filmu lietotnes, kurās var noskatīties vairākus gadus vecas filmas vai seriālus. “Megogo” gan piedāvā arī TV kanālus, bet arī tur trūkst daļa svarīgākā no “MTG”. Tāda pati problēma ir arī “Viaplay”, kuri piedāvā sen redzētas filmas un parastos “MTG” kanālos redzamos seriālus, kā arī pavecas filmas bērniem un dokumentālās filmas. “Viaplay” trumpja dūzi izspēlēja olimpiādes laikā, kad piedāvāja septiņus sporta kanālus – pēc Rio kanāli palikuši, bet to saturu nu veido KHL hokejs, futbols u. c. pierasti notikumi, kas redzami “Viasat Sport Baltic”. Diemžēl “Viaplay” nedod iespēju lietotnē vērot TV kanālus, kas ir kļūdains lēmums.

CITI ŠOBRĪD LASA

Par “Shortcut” jāmaksā abonenta maksa, bet par to nevar noskatīties svaigākās filmas, kas nesen redzētas uz lielajiem ekrāniem, vai jaunos un populāros seriālus, kurus ar gardu muti notiesā arvien vairāk cilvēku. Diemžēl lielākoties nelegāli. Jaunumus nāksies pirkt par papildu samaksu, tomēr vismaz ir tāda iespēja. Tomēr liels “Shortcut” pluss ir būšana par “Lattelecom” produktu, kas ļauj mobilajās ierīcēs redzēt visus skatītājam svarīgākos kanālus. Tiesa, visus tikai tad, ja ierīce atrodas “Lattelecom” “WiFi” zonā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.