Muskatķirbja un saldo kartupeļu biezzupa ar zemesriekstiem
 0

Muskatķirbis, saldie kartupeļi, ķiploki, sīpoli, timiāns, sāls, malti melnie pipari, sīpolloki, zemesrieksti vai to sviests.

Reklāma
Reklāma
atpazīt savu dvēseles radinieku pēc dzimšanas datuma
RAKSTA REDAKTORS
“Es sakožu zobus un maksāju,” 83 gadus vecai pensionārei Rīgā piespiež atteikties no beztermiņa īres līguma
Vai tiešām kāds plāno nogalināt Putinu? Krievijā pieaug bažas par iespējamu atentātu 26
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Katliņā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno nomizotus, sagrieztus saldos kartupeļus un muskatķirbi. Pārlej ar ūdeni un vāra, līdz dārzeņi mīksti. Pieber nedaudz sāls, timiāna un maltus melnos piparus. Visu sablenderē. Lej šķīvī. Vidiņā liek apgrauzdētus, sadrupinātus zemesriekstus un sakapātus sīpollokus vai zemesriekstu sviesta piciņu.

Piedāvā “Trusis Kafē” šefpavāri

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.