Foto-Baiba Buceniece

“Napoleons” ar vārītā aveņu krēma pildījumu un vīģēm 0

Sastāvdaļas – kārtainā mīkla, vīģes, sarkanvīns, saldētas avenes, cukurs. Vārītajam krēmam: piens, milti, olas, cukurs, avenes, iebiezinātais piens.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

No kārtainās mīklas izgriež vidēji lielu taisnstūri, cep cepeškrāsnī 200 grādos 8 – 10 min, līdz mīkla pacēlusies un kļuvusi zeltaini brūna. Sagriež trīs daļās. Vīģes griež šķēlītēs, iemērc uzkarsētā sarkanvīnā, kam pievienots cukurs, vāra 2 min, atstāj stundu marinēties. Katliņā izkausē sviestu, pievieno pienu, cukuru, uzvāra. Ātri maisot, klāt ber miltus. Maisa, līdz masa kļuvusi viendabīga. Beigās pievieno iebiezināto pienu. Starp “Napoleona” kārtām ziež krēmu un liek marinētās vīģes un atkausētas avenes. Avenes sajauc arī ar cukuru un pievieno kā mērci.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.