Neliela viltība, ko darīt, lai buljons būtu gardāks un dzidrāks 12

TV 24 raidījumā “La dolce vita” izskanēja vienkāršs, bet efektīvs skatītājas Dainas no Tīnužu pagasta ieteikums, kā buljonu padarīt gardāku un dzirdāku. Viņa nteica, ka redzot raidījumā, kā tiek gatavots burvīgs buljons, taču viņa labprāt padalījās ar 83 gadu senu padomu, kā buljonu padarīt vēl skaistāku.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Es uzreiz sapratu, ka kaut kas šeit nav kārtībā!” Jaunietis saņem aizdomīgu zvanu par VAD – ko saka Aizsardzības ministrija?
Krieviju gaida “ugunīgs rudens”: atklāts, kādu pārsteigumu Ukraina gatavo Putinam
Kokteilis
Padomā divreiz, pirms sper šo soli! Šīs zodiaka zīmes biežāk nekā citas piedzīvo neveiksmīgu laulību
Lasīt citas ziņas
Lai buljons būtu vēl dzidrāks, sīpolu tajā vajag likt ar visu mizu, tad buljons pie tam vēl iegūs skaistu krāsu.

Raidījumā piedalījās lauksaimnieks, tīršķirnes gaļas liellopu audzētājs Mārtiņš Vāgners. Viņš gatavoja liellopa gaļas buljonu ar sviesta klimpām. Noklausījies skatītājas padomu, viņš piekrita un bija ar mieru izmēģināt šo padomu citu reizi, jo pēc tam procesa gaitā sīpolu tāoat jāņem ārā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.