Foto no anybenyraba.blogspot.ru

Oktobris nebiedē, ja vien tev ir…cepumi. Gardo biezpiena cepumu recepte 2

Kā gatavot:

No atdzesēta margarīna, miltiem un biezpiena veido vienmērīgu mīklu un liek uz vienu stundu ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Tad izrullē mīklu 4 mm biezumā un izspiež aplīšus. Katru aplīti apber ar cukuru un saloka, iegūstot pusloku; cukurs paliek iekšpusē. Vēlreiz tos pašus pusaplīšus apber ar cukuru un pārloka, iegūstot formu no ceturtdaļas apļa. Vienu pusi atkal apber ar cukuru un cepumiņus liek uz plāts ar cukuroto pusi uz augšu.

Cep 180 grādos, līdz cepumi iegūst zeltītu krāsu.

Avots: Adme.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.