Foto no anybenyraba.blogspot.ru

Oktobris nebiedē, ja vien tev ir…cepumi. Gardo biezpiena cepumu recepte 2

Kā gatavot:

No atdzesēta margarīna, miltiem un biezpiena veido vienmērīgu mīklu un liek uz vienu stundu ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Tad izrullē mīklu 4 mm biezumā un izspiež aplīšus. Katru aplīti apber ar cukuru un saloka, iegūstot pusloku; cukurs paliek iekšpusē. Vēlreiz tos pašus pusaplīšus apber ar cukuru un pārloka, iegūstot formu no ceturtdaļas apļa. Vienu pusi atkal apber ar cukuru un cepumiņus liek uz plāts ar cukuroto pusi uz augšu.

Cep 180 grādos, līdz cepumi iegūst zeltītu krāsu.

Avots: Adme.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.