Foto no anybenyraba.blogspot.ru

Oktobris nebiedē, ja vien tev ir…cepumi. Gardo biezpiena cepumu recepte 2

Kā gatavot:

No atdzesēta margarīna, miltiem un biezpiena veido vienmērīgu mīklu un liek uz vienu stundu ledusskapī.

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 264
VIEGLAIS TESTS. Ja nevari atbildēt 100% pareizi uz šiem jautājumiem, tad tu neesi pārāk gudrs
Lasīt citas ziņas

Tad izrullē mīklu 4 mm biezumā un izspiež aplīšus. Katru aplīti apber ar cukuru un saloka, iegūstot pusloku; cukurs paliek iekšpusē. Vēlreiz tos pašus pusaplīšus apber ar cukuru un pārloka, iegūstot formu no ceturtdaļas apļa. Vienu pusi atkal apber ar cukuru un cepumiņus liek uz plāts ar cukuroto pusi uz augšu.

Cep 180 grādos, līdz cepumi iegūst zeltītu krāsu.

Avots: Adme.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.