Foto – no “Ģimenes krājumiem”
Olīveļļa ar citrusaugļu miziņām 0
Gatavais produkts – 1 l
KĀ GATAVOT?
Apelsīnus un citronu rūpīgi nomazgā, blanšē verdošā ūdenī, nomizo. Miziņas un rozmarīna zariņu ieliek burkā, pārlej ar olīveļļu. Uzglabā tumšā vietā. Pēc četrām nedēļām miziņas izņem, eļļu salej pudelēs. Zariņu var izņemt vai ielikt eļļas pudelē.
Ultimāts Eiropai: ASV pieprasa līdz 2027. gadam pārņemt lielāko daļu NATO aizsardzības atbildības
22
Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Džilis atkal brīvs: 7 viņa drāmas un dāmas, par kurām biji aizmirsis
3
Recepte no a/s “Lauku Avīze” grāmatas “Ģimenes krājumi”


