Publicitātes foto

Olīvu krēmsiera sendviča recepte. Vieglas pusdienas, ko paķert līdzi uz darbu 0

Viegls vasaras pusdienu ēdiens, ko var paķert līdzi uz darbu: no rīta gatavots, tas pusdienās garšos vēl labāk, jo visas garšas būs “savilkušās”. Recepte, ko vērts izmēģināt.

Reklāma
Reklāma
TV24
“Telegram” kanālos arvien satraucošākas krievu atzīšanās: Karš ir kļuvis par komadieru privāto biznesu
11 km no mājām suns atrod un drošībā nogādā divus gadus vecu bērnu, kuru visu nakti izmisīgi meklēja policija
Rīgā piekauj trolejbusa šoferi, jo viņš atteicās izlaist pasažierus uz ceļa braucamās daļas 152
Lasīt citas ziņas

Nepieciešams
2 maizes
150 g krēmsiera “Rasa” ar olīvām
3 nelielas ķiploka daivas, nomizotas, izspiestas caur ķiplokspiedi
2 nelieli, miltaini tomāti, sēkliņas izņemtas un sagriezti gabaliņos
sauja arugulas
1 avokado, nomizots, kauliņš izņemts, sagriezts daiviņās
110 g tunča savā sulā, šķidrums noliets
10 svaiga bazilika lapiņas, sakapātas
jūras sāls pēc garšas
svaigi malti melnie pipari pēc garšas

Sarežģītība: Vienkārši
Personas: 2

Izmaksas: Vidējas

Pagatavošanas laiks: 10 min

Pagatavošana

Pārgriez uz pusēm abas maizes. Bļodā sajauc krēmsieru ar ķiplokiem, sāli, baziliku un pipariem un, vienmērīgi sadalot, uzsmērē uz katras maizes puses. Vienmērīgi sadalot, liec uz katras apsmērētās maizītes pamatnes tomātus, tad arugulu, avokado un beigās tunci. Pārber ar sāli un pipariem, ja vēl vēlies, un pārlej ar čili eļļu, ja vēlies. Uzliec otru pusi maizes un pasniedz.

Autors: Signe Meirāne

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.