Foto – Dainis Bušmanis

Burgers ar cūkgaļas iršburgera desas šķēlītēm 0

KĀ GATAVOT?

Uz pusēm pārgriež burgera maizīti. Uz pusītes uzziež sīpolu marmelādi, virsū liek salātu lapas. Brieža un cūkgaļas desas šķēlītes viegli apcep, katrai uzliek virsū siera šķēlīti, ļauj pakust. Desu un sieru liek virsū salātu lapām, pāri kārto marinēta gurķa ripiņas, ”Tūkstoš salu” mērci, svaigu tomātu un sīpola ripiņas. Uzliek burgera maizītes vāciņu un ceļ galdā.

No šodienas stājas spēkā būtisks Latvijas lēmums – kas notiks tālāk?
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
Veselam
6 pārtikas produkti, no kuriem būtu ieteicams izvairīties senioriem
Lasīt citas ziņas

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.