Foto – Dainis Bušmanis

Burgers ar cūkgaļas iršburgera desas šķēlītēm 0

KĀ GATAVOT?

Uz pusēm pārgriež burgera maizīti. Uz pusītes uzziež sīpolu marmelādi, virsū liek salātu lapas. Brieža un cūkgaļas desas šķēlītes viegli apcep, katrai uzliek virsū siera šķēlīti, ļauj pakust. Desu un sieru liek virsū salātu lapām, pāri kārto marinēta gurķa ripiņas, ”Tūkstoš salu” mērci, svaigu tomātu un sīpola ripiņas. Uzliek burgera maizītes vāciņu un ceļ galdā.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
FOTO. Grezni! Izsolē par 346 tūkstošu sākuma cenu nonācis bijušais Maijas Rozītes un Kaspara Krištopana dzīvoklis
Kokteilis
Numerologs atklāj, cik laulību jums paredzējis liktenis, balstoties uz jūsu dzimšanas datumu 7
Veselam
Ko ēst, lai uzņemtu D vitamīnu bez uztura bagātinātājiem? Speciālisti iesaka piecus visefektīvākos produktus
Lasīt citas ziņas

Gatavoja meža un lauku labumu veikalu un bistro ”Desa&Co” veikala vadītājs un šefpavārs MIKUS MAURIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.