Foto – http://foto-recepti.ru/

Olu pusītes ar aso pildījumu. Fotorecepte 0

Sastāvdaļas:

7 olas

1/4 glāzes majonēzes

1 ēdamkarote sagriezta koriandra vai pētersīļu

1 ēdamkarote sasmalcināta asā pipara

1/4 tējkarotes malta timiāna

1/4 tējakarotes čili pulvera

1/4 tējkarotes maltu melno piparu

Saikne ir maģiska! Neviens mājdzīvnieks nespēj mīlēt jūs tā, kā šīs 10 suņu šķirnes
Vai tiešām ASV uz to būs spējīga? Makrons brīdinājis Zelenski par bīstamu pavērsienu – viņam draud briesmas… 40
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Lasīt citas ziņas

4 šķipsniņas sāls (vai – pēc garšas)

1 laims

asā pipara gabaliņi rotāšanai

Kā gatavot?

CITI ŠOBRĪD LASA

Izvāra olas, atdzesē. Nomizo. Pārgriež uz pusēm. Uzmanīgi atdala dzeltenumu ar nelielu karotīti un ielieciet bļodā.

Kārtīgi saspaidiet dzeltenumus ar dakšiņu. Pievienojiet majonēzi un samaisāt, kamēr masa kļūst vienmērīga.

Pievienojat koriandru, sīpolu, timiānu, sarkano piparu, zaļo papriku, melnos piparus un sāli masai.

Samaisiet.

Iepildiet pagatavoto masu olu baltumu pusītēs, veidojot uzkalniņus.

Rotājiet ar papriku.

Pirms pasniegšanas var apslacīt ar laima sulu.

Recepte pēc foto-recepti.ru/
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.