Foto – Shutterstock

Olu sacepums ar kartupeļiem un dārzeņiem 0

Pagatavošana

Gatavošanas laiks:
apm. 20 minūtes
(jāparedz laiks vārīšanai un sarecēšanai)
Katrā porcijā apm. 326 kcal/1365 kJ
18 g olbaltumvielu, 13 g tauku, 29 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

1. Kartupeļus nomazgā, ar visu mizu vāra aptuveni 20 minūtes. Nokāš, ļauj atdzist, nomizo un sagriež šķēlēs. Tomātus un cukīni nomazgā, nosusina, nomizo un sagriež šķēlēs.

2. Divās pannās uzkarsē pa divām ēdamkarotēm eļļas, sadala kartupeļus un dārzeņus. Olas sakuļ ar sāli un pipariem, pārlej dārzeņiem pannās. Cep uz lēnas uguns, līdz olas sarec. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.