Foto – Shutterstock

Omlete jeb “fritatta” ar fetas sieru. Īpaši patiks gatavot bērniem! 0

1. Cepeškrāsni iestāda uz 180C vai 160C, ja lieto konvekcijas krāsni, gāze uz 4. Saplucina vai sakapā lociņus un ieliek traukā. Pievieno atkausētus zaļos zirnīšus.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

2. Uz raupjas rīves sarīvē cukīni, liek klāt citām sastāvdaļām.

3. Sīki sagriež šķiņķi.

4. Sadrupina fetas sieru.

5. Citā traukā iesit olas, sakuļ, lai baltumi un dzeltenumi sajauktos.

CITI ŠOBRĪD LASA

6. Pielej olas pārējām sastāvdaļām, samaisa.

7. Ar eļļu ieziež apaļu trauku vai šķīvi (aptuveni 16 cm diametrā), kas piemērots cepšanai cepeškrāsnī. Sagatavoto omletes maisījumu ielej šķīvī, cep 30 minūtes vai kamēr olas gatavas. Pasniedz ar salātiem un kraukšķīgu maizi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.