Foto – Fotolia

Pankūciņas ar šķiņķi, tomātiem un papriku 0

Pagatavošana

Šķiņki sagriež kubiņos.

Tomātus nomazgā, nosusina un sagriež tikpat lielos kubiņos kā šķiņķi.

Reklāma
Reklāma
Jā, cilvēki tiešām šo pērk! 20 dīvainas lietas, kuras pārsteidzoši daudzi vēlas savā īpašumā
Brīdinājums tūristiem: valstis, kurās par pašbildi var piemērot līdz pat 116 000 eiro lielu naudas sodu vai pat brīvības atņemšanu
VID gatavs sekot tavam maciņam, cer iekasēt nodokļos 3 miljonus eiro
Lasīt citas ziņas

Papriku nomazgā, izņem sēklotni un sagriež kubiņos.

Pagatavo mīklu: miltus izsijā, olas viegli sakuļ ar dakšiņu vai kuļamo slotiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sāli, cukuru, pielej kefīru un kārtīgi samaisa.

Pakāpeniski iesijā miltus un samaisa.

Mīklai pēc vēlēšanās var pievienot sodu vai cepamo pulveri.

Pievieno mīklai šķiņķi, tomātus, papriku un sakapātas dilles. Samaisa.
Pankūciņas cep pannā ar sakarsētu augu eļļu no abām pusēm, līdz kļūst zeltaini brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.