Foto – Fotolia

Pankūciņas ar šķiņķi, tomātiem un papriku 0

Pagatavošana

Šķiņki sagriež kubiņos.

Tomātus nomazgā, nosusina un sagriež tikpat lielos kubiņos kā šķiņķi.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Melnā svītra ir aiz muguras: šīs zodiaka zīmes septembra beigās beidzot spēs atvadīties no problēmām
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Eksperti brīdina par jaunas katastrofas tuvošanos: 90 procenti cilvēces var iet bojā
Lasīt citas ziņas

Papriku nomazgā, izņem sēklotni un sagriež kubiņos.

Pagatavo mīklu: miltus izsijā, olas viegli sakuļ ar dakšiņu vai kuļamo slotiņu.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pievieno sāli, cukuru, pielej kefīru un kārtīgi samaisa.

Pakāpeniski iesijā miltus un samaisa.

Mīklai pēc vēlēšanās var pievienot sodu vai cepamo pulveri.

Pievieno mīklai šķiņķi, tomātus, papriku un sakapātas dilles. Samaisa.
Pankūciņas cep pannā ar sakarsētu augu eļļu no abām pusēm, līdz kļūst zeltaini brūnas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.