Foto – Bonappetit.lv

Pankūkas ar rabarberu mērci un kanēli 0

Pagatavošana

Rabarberus sagriezt 3-4 cm lielos gabalos, pārlikt karstumizturīgā formā, pievienot sīrupu, citrona miziņu un karsēt cepeškrāsnī 20 min. 180 grādos, līdz masa sāk biezēt. Mērci atdzesēt.

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Miltus, cukuru un kanēli iebērt nelielā bļodā, pievienot sagrieztu mazākos gabalos aukstu sviestu un saberzt starp pirkstiem, lai veidojas drupačas. Drupačas izcept cepeškrāsnī 10-12 min 180 grādos, līdz tās kļūst brūnas un kraukšķīgas.

Pildījumam saldo krējumu sablendēt ar biezpienu, olas dzeltenumu, vaniļas cukuru un pūdercukuru.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavot pankūkas. Priekš tam no visām sastāvdaļām pagatavot mīklu un izcept plānas pankūkas.

Uz katras pankūkas liek pāris karotes pildījuma, pankūku satin, pārlej ar rabarberu mērci un pārkaisa ar drupačām. Pasniedz uzreiz.

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.