Foto – Fotolia

Pašu kūpināta karpa ar ķiplokiem un dillēm. Šefpavāra Dreibanta recepte 1

Svaigi kūpinājumi ir tie, kas maltītei vasarā piešķir svētku noskaņu un pamodina gardēdi ikvienā. “Kūpinājumus var grezni pasniegt uz rabarberu lapas un baudīt kopā ar paša gatavotu kaņepju sviestu,” stāsta “Restorāna 3” saimnieks un pavārs Ēriks Dreibants.

Karpa ar ķiplokiem un dillēm

Kokteilis
10 lietas, ko darīja 80. gadu bērni un kas šokētu mūsdienu bērnus
Veselam
Pamosties plkst. 2.00 vai 3.00 naktī bez iemesla? Iespējams, pie vainas kāds no šiem pārtikas produktiem
RAKSTA REDAKTORS
“Būs jāstrādā visas brīvdienas bez izņēmuma!” Modri pārsteidz pavāra darba piedāvājums un alga, kādu piedāvā Liepājā
Lasīt citas ziņas

“Zivi pirms kūpināšanas neatstāju marinēties – to saberžu ar garšvielām un uzreiz lieku kūpinātavā,” stāsta “Restorāna 3” pavārs Ēriks Dreibants.

Gatavošana

Karpu pārgriež mugurpusē, atloka vaļā un iztīra. Zivi noskalo un ar dvieli kārtīgi noslauka, līdz tā ir sausa. Karpu ieberž ar garšvielām, kūpina 70 0C apmēram 2 stundas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz uz rabarberu lapas ar jaunajiem kartupeļiem, mazsālītiem gurķiem un gailenēm.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.