Publicitātes foto

Pavasara kartupeļu salāti vieglām brokastīm 1

Pagatavošana

Salītā ūdenī vāra nemizotus kartupeļus. Kamēr tie vārās, sakapā dilles, lokus un gurķus.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Novāra paipalu oliņas, ieliek aukstā ūdenī uz 10 minūtēm un nomizo. Kad kartupeļi novārījušies un drusku atdzisuši, noņem miziņu un sakapā.

Lielā bļodā saliek kartupeļus, zaļumus, gurķus, majonēzi, krējumu, mārrutkus, sinepes, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa. 15 oliņas sagriež 4 daiviņās, 5 oliņas uz pusi.

Maigi iemaisa 15 oliņu daiviņas.

Pārliek servējamā traukā vai bļodā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēdējās 5, kuras pārgrieztas uz pusi, izmanto kā dekoru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.