Publicitātes foto

Pavasara kartupeļu salāti vieglām brokastīm 1

Pagatavošana

Salītā ūdenī vāra nemizotus kartupeļus. Kamēr tie vārās, sakapā dilles, lokus un gurķus.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Novāra paipalu oliņas, ieliek aukstā ūdenī uz 10 minūtēm un nomizo. Kad kartupeļi novārījušies un drusku atdzisuši, noņem miziņu un sakapā.

Lielā bļodā saliek kartupeļus, zaļumus, gurķus, majonēzi, krējumu, mārrutkus, sinepes, sāli un piparus. Rūpīgi samaisa. 15 oliņas sagriež 4 daiviņās, 5 oliņas uz pusi.

Maigi iemaisa 15 oliņu daiviņas.

Pārliek servējamā traukā vai bļodā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pēdējās 5, kuras pārgrieztas uz pusi, izmanto kā dekoru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.