Foto – Valdis Semjonovs

Piešauj gurķiem asumiņu
! 1

Marinēšanas, konservēšanas, sālīšanas trakums ir sācies! Katrai saimniecei ir savas klasiskās receptes, taču laiku pa laikam gribas pamēģināt kaut ko jaunu un mazliet neparastāku. Gurķis ir īsti piemērots, lai ar to eksperimentētu.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Izmeklēšanas laikā ārsts pieskārās manai padusei un sastinga..” Inese Supe dalās ar pārdzīvoto, otro reizi saņemot vēža diagnozi
Šīs ceļojumu galamērķu valstis patiesībā ir pilnīgs murgs! 10 valstis, kur labāk nedoties
10 visbiežāk sastopamie nakts murgi: psiholoģe atklāj, ko zemapziņa cenšas jums pateikt un kad patiešām jāsāk uztraukties
Lasīt citas ziņas

Tradicionālie gurķa partneri ir dilles, upeņu lapas, pipari, ķiploki, bet tam piestāv arī ozola, mārrutku, ķiršu lapas.

Katrs var veidot savu garšu kompozīciju vai nopirkt speciālus garšvielu maisījumus, kuros ir, piemēram, ingvers, baziliks, čili, sinepes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazsālītu gurķīšu divlitru burkai pietikšot ar ēdamkaroti maisījuma pulvera, ko iemaisa karstā marinādē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.