Foto – Valdis Semjonovs

Piešauj gurķiem asumiņu
! 1

Marinēšanas, konservēšanas, sālīšanas trakums ir sācies! Katrai saimniecei ir savas klasiskās receptes, taču laiku pa laikam gribas pamēģināt kaut ko jaunu un mazliet neparastāku. Gurķis ir īsti piemērots, lai ar to eksperimentētu.

RAKSTA REDAKTORS
“Ļoti negodīgi ir sadalīts valsts ģimenes pabalsts – ar ko divi bērni atšķiras no viena?” mamma Māra izgaismo pretrunu likumos
Krievi uzbrūk Putinam ar vēl vienu neērtu jautājumu, iznīcinot Kremļa mītus
Kokteilis
Ātrs psiholoģiskais tests: sarkana, zila vai dzeltena – kuru krāsu izvēlies tu?
Lasīt citas ziņas

Tradicionālie gurķa partneri ir dilles, upeņu lapas, pipari, ķiploki, bet tam piestāv arī ozola, mārrutku, ķiršu lapas.

Katrs var veidot savu garšu kompozīciju vai nopirkt speciālus garšvielu maisījumus, kuros ir, piemēram, ingvers, baziliks, čili, sinepes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Mazsālītu gurķīšu divlitru burkai pietikšot ar ēdamkaroti maisījuma pulvera, ko iemaisa karstā marinādē.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.