
Foto – Fotolia
Neparasti marinēti gurķi – sinepēs. Kad kārojas asumiņu! 0
Sastāvdaļas – 1 kg mazu gurķu, 150 g sīpolu, diļļu, 1 saberzta lauru lapa, 1 tējkarote piparu, 35 g sinepju pulvera, 5 ēdamkarotes cukura, 50 g vīna etiķa
Reklāma
Reklāma
Pagatavošana.
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā
16
Ūdenī saliek garšvielas un uzvāra. Ieliek gurķus un, uzmanīgi tos grozot, šķidrumam ļauj uzvārīties. Noņem no uguns, gurķus pilda iepriekš dezinficētā burkā, pārlej verdošo šķidrumu un aizvāko.
Sagatavots pēc izdevuma “Mājas labumi”