Foto – Fotolia

Neparasti marinēti gurķi – sinepēs. Kad kārojas asumiņu! 2

Saauguši gurķi? Varbūt šī recepte uzrunās!

Reklāma
Reklāma
Kremlis plēšas uz Baltiju: jaunieši tiek savervēti par 15 eiro, lai izpildītu Krievijas specdienestu uzdevumus
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 1 kg mazu gurķu, 150 g sīpolu, diļļu, 1 saberzta lauru lapa, 1 tējkarote piparu, 35 g sinepju pulvera, 5 ēdamkarotes cukura, 50 g vīna etiķa

Pagatavošana.

Ūdenī saliek garšvielas un uzvāra. Ieliek gurķus un, uzmanīgi tos grozot, šķidrumam ļauj uzvārīties. Noņem no uguns, gurķus pilda iepriekš dezinficētā burkā, pārlej verdošo šķidrumu un aizvāko.

Sagatavots pēc izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.