Foto – Fotolia

Neparasti marinēti gurķi – sinepēs. Kad kārojas asumiņu! 2

Saauguši gurķi? Varbūt šī recepte uzrunās!

Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Pieci Latvijas ministri (kopš neatkarības atjaunošanas), kuri izpelnījušies vislielākās sabiedrības antipātijas. Pirmo uzminēsiet viegli!
Tramps pēc sarunām Floridā nācis klajā ar svarīgu paziņojumu: “Pastāv liela iespēja, ka…”
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 1 kg mazu gurķu, 150 g sīpolu, diļļu, 1 saberzta lauru lapa, 1 tējkarote piparu, 35 g sinepju pulvera, 5 ēdamkarotes cukura, 50 g vīna etiķa

Pagatavošana.

Ūdenī saliek garšvielas un uzvāra. Ieliek gurķus un, uzmanīgi tos grozot, šķidrumam ļauj uzvārīties. Noņem no uguns, gurķus pilda iepriekš dezinficētā burkā, pārlej verdošo šķidrumu un aizvāko.

Sagatavots pēc izdevuma “Mājas labumi”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.