Foto – Bonappetit.lv

Pikantais gulašs ar skābētiem kāpostiem, kartupeļiem un papriku 2

Sastāvdaļas:

1kg kartupeļu

500g skābēti kāposti

300g konservēti tomāti

2 paprikas

200ml dārzeņu buljons

1 sīpols

1 čili pipars

2 ķiploka daiviņas

1/2 tējk. ķimenes

3 lauru lapas

2 ēd.k. augu eļļa

2 tējk. malta paprika

sāls, pipari

Pagatavošana
Kāpostus sagriezt smalkāk. Sīpolu un ķiplokus smalki sakapāt. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt 1 ēd.k. eļļas un apcept sīpolus un ķiplokus līdz tie kļūst caurspīdīgi. Pievienot sasmalcinātus tomātus un sautēt 5 min. Pievienot kāpostus, buljonu, ķimenes, apmaisīt un sautēt zem vāka apm. 1 st.
Kartupeļus nomizot un sagriezt lielos gabalos. Papriku un čili piparu sagriezt uz pusēm, izņemt sēklas un sagriezt strēmelītēs. Pannā uzkarsēt 1 ēd.k. eļļas un apcept kartupeļus. Pievienot čili piparu, paprikas pulveri un sautēt uz lēnas uguns 10 min apzsedzot ar vāku. Pievienot saldo papriku, lauru lapas un sautēt vel 5 min. Pannas saturu pārlikt katlā pie kāpostiem, apmaisīt. Pēc garšas pievienot sāli un svaigi maltus piparus. Sautēt vēl minūtes 15-20, kamēr kartupeļi ir pilnībā gatavi. Izslēgt uguni un atstāt uz 1 stundu ievilkties.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kokteilis
Izvēlies ātri! Ko neapzināti švīkājumi atklāj par tavu iekšējo pasauli?
“Tu padarīji mana desmitgadīgā dēla dienu neaizmirstamu!” Ādažos kāds svešinieks no sirds iepriecinājis zēnu, kurš nupat nopircis makšķeri 27
13 noslēpumi, kas franču sievietēm ikdienā ļauj izskatīties tik satriecoši 11
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.