Foto-Anda Krauze

Pildīta vistas rulete – no Kaucmindes Mājturības institūta recepšu krājuma 0

Sastāvdaļas
• Vistas fileja
• Parmas siers
• Spināti
• Marinēti šampinjoni
• Saulē kaltēti tomāti
• Milti
• Olas
• Pipari
• Sāls

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Veselu vistas fileju sagriež iespējami lielās šķēlēs un izdauza ar gaļas āmuru. Uzbārsta mazliet sāls un piparu, tad uz šķēles liek iepriekš sagatavotu pildījumu un satin ciešā rullītī. Panē miltos un olā, cep karstā eļļā, kamēr rulete gaiši brūna. Pēc tam aptuveni 10–12 minūtes sautē cepeškrāsnī. Atdzesē, griež šķēlēs un pasniedz.

Lai pagatavotu pildījumu, saulē kaltētus tomātus un marinētus šampinjonus smalki sagriež, spinātus sakapā. Pievieno rīvētu Parmas sieru un visu samaisa.

CITI ŠOBRĪD LASA
Foto – Anda Krauze
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.