Foto-say7.info

Pildītas olas ar sēnēm – garda uzkoda 3

Sastāvdaļas – 7–10 vārītas olas, 150 g jebkuru sēņu, liels sīpols, liels burkāns, majonēze, sīpollociņi vai jebkuri citi zaļumi, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
“Izlikās, ka nekas nav noticis…” Latvijas basketbola līdzjutējai prieku par spēli aizēno nepatīkams atgadījums tribīnēs
Kokteilis
Viena neparasta detaļa Melānijas Trampas vēstulē Putinam raisa mežonīgas spekulācijas
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriež, burkānus sarīvē uz smalkas rīves.

Lociņus un citus zaļumus smalki sagriež.

Olas pārgiež uz pusēm, izņem dzeltenumus un tos sarīvē uz smalkas rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz pannas augu eļļā apcep sīpolu, pievieno burkānu. Pannā pievieno sēnes, sāli un piparus. Visu cep 20–25 minūtes, pēc tam atdzesē.

Sacepto masu no pannas liek blenderī un sablendē.

Liek traukā, pievieno sarīvētos dzeltenumus, zaļumus, visu kārtīgi samaisa. Pievieno nedaudz majonēzes, visu samaisa.

Iegūto masu pilda olu pusītēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.