Foto-say7.info

Pildītas olas ar sēnēm – garda uzkoda 3

Sastāvdaļas – 7–10 vārītas olas, 150 g jebkuru sēņu, liels sīpols, liels burkāns, majonēze, sīpollociņi vai jebkuri citi zaļumi, sāls, pipari, augu eļļa.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana.

Veselam
Kas notiek ar krūtīm, ja sieviete atsakās no krūštura valkāšanas? 15
“Situācija ir bezcerīga.” Gazprom nezina, ko darīt ar 60 miljardiem kubikmetru nepārdotās gāzes 7
Japāņu “Vangas” paredzējums, iespējams, piepildīsies jau 5. jūlijā. Āzijā tam gatavojas ar lielām bažām 7
Lasīt citas ziņas

Sīpolu smalki sagriež, burkānus sarīvē uz smalkas rīves.

Lociņus un citus zaļumus smalki sagriež.

Olas pārgiež uz pusēm, izņem dzeltenumus un tos sarīvē uz smalkas rīves.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz pannas augu eļļā apcep sīpolu, pievieno burkānu. Pannā pievieno sēnes, sāli un piparus. Visu cep 20–25 minūtes, pēc tam atdzesē.

Sacepto masu no pannas liek blenderī un sablendē.

Liek traukā, pievieno sarīvētos dzeltenumus, zaļumus, visu kārtīgi samaisa. Pievieno nedaudz majonēzes, visu samaisa.

Iegūto masu pilda olu pusītēs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.