Foto – Aija Geida

Pildīti āboli ar brūklenītēm un saldumiņu 0

Sastāvdaļas
• 8 lieli āboli
• 6 ēdamkarotes cukura
• 8 ēdamkarotes brūkleņu
• 2 tējkarotes pūdercukura

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Āboliem izņem serdes, bet tā, lai paliek gana liels iedobums. Tajos pilda 1,5 ēdamkarotes ar cukuru samaisītu brūkleņu. Ja ābolus liek uz cepampapīra, gatavie ir sausāki, bet, ja apakšā lej mazliet ūdens, – sulīgāki. Cep +150 °C aptuveni 10–15 minūtes, lai gan laiks dažādām ābolu šķirnēm var atšķirties. Jāuzmana, lai āboli nekļūst mīksti un neizšķīst. Kad deserts atdzisis, uzkaisa pūdercukuru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.