Pildīts Kazdangas ķimeņu siers ar sviestā ceptiem spinātiem un sparģeļiem
 0

Sastāvdaļas: 150 g Kazdangas ķimeņu siera, sauja spinātu, 4 sparģeļi, 1 ēdamkarote sviesta, 2 ēdamkarotes miltu, 1 ola, 4 ēdamkarotes rīvmaizes.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
“Tas bija tikai ģenerālmēģinājums! “Dzīvais Nostradams” brīdina, ka pasauli šogad gaida vēl briesmīgāki pārbaudījumi
Lasīt citas ziņas

Sieru pārdala uz pusēm, iegriež kabatiņas. Pilda ar sviestā ceptiem spinātiem, panē miltos, olā, rīvmaizē. Cep uz sakarsētas pannas, kamēr izveidojas zeltaina garoziņa. Pasniedz ar svaigiem vai ceptiem dārzeņiem.

 

 

 

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.