Pildīts Kazdangas ķimeņu siers ar sviestā ceptiem spinātiem un sparģeļiem
 0

Sastāvdaļas: 150 g Kazdangas ķimeņu siera, sauja spinātu, 4 sparģeļi, 1 ēdamkarote sviesta, 2 ēdamkarotes miltu, 1 ola, 4 ēdamkarotes rīvmaizes.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Kokteilis
FOTO. Grezni! Izsolē par 346 tūkstošu sākuma cenu nonācis bijušais Maijas Rozītes un Kaspara Krištopana dzīvoklis
Kokteilis
Numerologs atklāj, cik laulību jums paredzējis liktenis, balstoties uz jūsu dzimšanas datumu 1
Veselam
Ko ēst, lai uzņemtu D vitamīnu bez uztura bagātinātājiem? Speciālisti iesaka piecus visefektīvākos produktus
Lasīt citas ziņas

Sieru pārdala uz pusēm, iegriež kabatiņas. Pilda ar sviestā ceptiem spinātiem, panē miltos, olā, rīvmaizē. Cep uz sakarsētas pannas, kamēr izveidojas zeltaina garoziņa. Pasniedz ar svaigiem vai ceptiem dārzeņiem.

 

 

 

SIA “Elpa” valdes priekšsēdētāja Gundara Siseņa un restorāna “Desiderata” pavāra Nikolaja Borodkina recepte.

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.