Pīrāgs ar Kamambēra sieru un šķiņķi 1

Sastāvdaļas

150 grami miltu
150 grami Kamambēra siera
100 grami šķiņķa
100 grami rīvēta siera
3 olas
10 ml piena
5 ml olīveļļas
1 tējkarote cepamā pulvera
½ tējk sāls, pipari

Reklāma
Reklāma
Kāpēc ar gadiem pieaug svars? Kaloriju skaitīšana nepalīdzēs, lūk, kas tev jādara
RAKSTA REDAKTORS
“Kad sāku rādīt slaidus par Ukrainu, redzēju, ka vairāki skolēni novērsa skatienu…” Pieredzes stāsts par krievvalodīgajiem jauniešiem 7
“To bezjēdzīgo brīvdienu 1. maijā sen bija laiks izbeigt.” Sociālo tīklu lietotāju viedokļi par 1.maiju kā oficiālu brīvdienu 142
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Sagrieziet šķiņķi. Miltus sajauciet ar cepamo pulveri, sāli un pipariem. Atsevišķā traukā sajauciet olas ar pienu un eļļu. Apvienojiet miltu un olu maisījumus un pievienojiet šķiņķi, sagrieztu Kamambēra sieru un otru sarīvēto sieru. Mīklu lieciet sagatavotā ietaukotā formā, un cepiet 45 minūtes.

Rakstu piedāvā portāls

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.