Pīrāgs ar Kamambēra sieru un šķiņķi 1

Sastāvdaļas

150 grami miltu
150 grami Kamambēra siera
100 grami šķiņķa
100 grami rīvēta siera
3 olas
10 ml piena
5 ml olīveļļas
1 tējkarote cepamā pulvera
½ tējk sāls, pipari

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Putina nākamais mērķis: militārais eksperts atklāj, kur ienaidnieks plāno ofensīvu 2
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana

Uzkarsējiet cepeškrāsni līdz 170 grādiem. Sagrieziet šķiņķi. Miltus sajauciet ar cepamo pulveri, sāli un pipariem. Atsevišķā traukā sajauciet olas ar pienu un eļļu. Apvienojiet miltu un olu maisījumus un pievienojiet šķiņķi, sagrieztu Kamambēra sieru un otru sarīvēto sieru. Mīklu lieciet sagatavotā ietaukotā formā, un cepiet 45 minūtes.

Rakstu piedāvā portāls

CITI ŠOBRĪD LASA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.