Ilustratīvs foto

Arī somi neplāno piedalīties iepirkumos 1

Lielo darba apģērbu ražotāju topa otrajā vietā ir Somijas kapitāla uzņēmums “Lindstrom”, kas pērn Latvijas tirgū saviem īpašniekiem nopelnījis 1,2 miljonus eiro. Taču jāņem vērā, ka apgrozījumu un peļņu šim uzņēmumam Latvijā līdz šim veidoja maināmo paklāju noma, tīrīšana, remonts un mazgāšana. Darba apģērbus “Lindstrom” Tukumā sācis ražot tikai šogad, kad februārī atklāja jauno šūšanas ražotni. Viens no iemesliem, kāpēc ražotne atvērta tieši Latvijā, ir mūsu valsts ģeogrāfiskais novietojums.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas
“Pirmie mēneši jaunajā ražotnē ir bijuši rosīgi – darba un dažādu izaicinājumu pilni. Mums ir palaimējies ar darbiniekiem – viņi visi ir sava amata meistari un vairākums nāk no Tukuma un tā apkārtnes. Ražotnei pakāpeniski palielinot jaudas, mēs joprojām esam gatavi nodarbināt vairāk cilvēku, īpaši šuvējas,” atzīst rūpnīcas direktore Inga Jaakola. Uzņēmums plāno šogad nodarbināt līdz 120 darbiniekiem.
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.