Ņammm! Rabarberu zupa ar biezpiena krēmu
 16

Sastāvdaļas (2 porcijām): 300 g rabarberu, 300 g ūdens, 120 g cukura, 100 g biezpiena, 60 g saldā krējuma, vaniļas cukurs, laima vai citrona miziņa, svaigas ogas, svaigas piparmētras.

Kokteilis
Ko stingri aizliegts darīt kapsētā, lai tevi “nepaņemtu līdzi” – noteikumi, kas noteikti jāievēro
“Katru reizi ir šoks! Jūs dzīvojat…” Britu latviete salīdzina dzīvi Latvijā un Apvienotajā Karalistē
Kokteilis
Astrologi atklāj katras zodiaka zīmes lāstu, no kura aizbēgt ir teju neiespējami
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Katliņā ar ūdeni liek gan nomizotos rabarberus, gan mizas, jo tās saldajai zupai piešķir skaistu krāsu un niansētāku garšu. Vāra aptuveni 15 minūtes, kamēr rabarberi izšķīst. Pieber cukuru. Izkāš caur sietu, šķidrumu lej katliņā, kātus izmet. Svaigus rabarberus sagriež stienīšos vai trīsstūrīšos, ieber rabarberu novārījumā un pāris minūtes pavāra. Pievieno 2 ēdamkarotes izšķīdinātas kartupeļu cietes. Samaisa, atdzesē.

Biezpienu izberž caur sietu vai sakuļ blenderī. Saldajam krējumam pievieno vaniļas cukuru, cukuru, sarīvētu citrona vai laima miziņu un uzputo. Sajauc ar biezpienu. Pirms pasniegšanas zupā ieliek svaigas ogas. Rotā ar piparmētru lapiņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.