Foto: Matīss Markovskis

Pašā Rīgas centrā, netālu no Brīvības pieminekļa atrodas veģetāriešu un vegānu iecienītais restorāns “Buddha”. 0


Daudzi to atzīst par augstākās klases veģetāro restorānu Rīgā. Tajā iespējams paēst sātīgi un veselīgi vienlaikus. Ēdienus gatavo no svaigiem augstas kvalitātes produktiem, receptes ir oriģinālas, taču Indijas virtuves tradīcijā ieturētas – sastāvdaļas, bez kurām neiztiek, ir karsētais sviests jeb gī, dažādas augu eļļas un, protams, garšvielas. Prasmīgi lietotas, tās pārvērš pavisam ikdienišķu produktu garšu un pat neizteiksmīgo padara interesantu.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Lasīt citas ziņas

“Buddha” pavāru veikums nav vienkārši ēdiens – tā ir bauda tiem, kas prot novērtēt augstvērtīgu virtuvi un mājīgu interjeru. Atšķirībā no daudziem citiem restorāniem šajā pēc piecelšanās no galda nenomāc smagums un miegainība, jo receptūrā prasmīgi līdzsvarots sātīgais ar vieglo.

Restorāna “Buddha” pavārs Konstantīns Govorins piedāvā pamēģināt pagatavot kādu no ājurvēdiskajai virtuvei piederīgajiem ēdieniem. Nav sarežģīti, toties garšīgi un veselīgi!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.