Brīvības gatvē 193 SIA “Zvaigznes centrs” jau gadiem ilgi plāno izveidot daudzfunkcionālu biroju kompleksu. Foto – Artis Drēziņš

Neizmantotās iespējas Brīvības gatvē 193 17

Objektu Brīvības gatvē 193 labi atpazīs ne tikai digeri, bet praktiski visi rīdzinieki: tas, braucot pāri VEF gaisa tiltam centra virzienā, atrodas labajā pusē. No fasādes puses tas aizklāts ar audumu un reklāmu, no otras puses atklājas teritorija, kurā mierīgi varētu uzņemt filmu par Otro pasaules karu. Kaut arī objekts nožogots, durvis, logi, ciet, digeris Gustavs rāda vienkāršus paņēmienus, kā iekļūt teritorijā un ēkās. Apsardzes pazīmes nemana. O. Burovs uzskata, ka īpašnieks velti iznieko laiku, iespējas un naudu, neattīstot šo lielisko vietu.

Reklāma
Reklāma
Krievijas diktators Putins ir gatavs veikt nelielu militāru operāciju pret kādu no Baltijas valstīm
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 68
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

Objekta īpašnieka SIA “Zvaigznes centrs” valdes locekle Olga Rudzika saka: “Šajā ēkā plānojam izveidot daudzfunkcionālu biroju kompleksu. Jau bijām izstrādājuši tehnisko projektu ēkas renovācijai, bet nekustamo īpašumu tirgus un kopējās makroekonomiskās situācijas dēļ tas tobrīd netika realizēts. Šobrīd renovācijas tehnisko projektu pielāgojam jaunajām Būvniecības likuma prasībām, paredzam, ka to varētu apstiprināt apmēram gada laikā. Ēka ir pirmais posms SIA “Zvaigznes centrs” 1,7 hekt­āru lielās teritorijas attīstībā. Uz šo mirkli ir veikta sabrukušo ēku demontāža un teritorijas attīrīšana un sakārtošana. Šo darbu veikšanā ieguldīti 2,2 miljoni eiro.”

“Šādus tekstus par šo objektu dzirdu gadiem. Būšu priecīgs kļūdīties, bet baidos, ka nākamgad gan es, gan jūs dzirdēsiet to pašu. Jau sen tur varēja būt kaut kas līdzīgs “Dominas” iepirkšanās centram,” komentē O. Burovs.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.