Brīvības gatvē 193 SIA “Zvaigznes centrs” jau gadiem ilgi plāno izveidot daudzfunkcionālu biroju kompleksu. Foto – Artis Drēziņš

Bērni kāpelē Lubānas 84 17

24. maijā mediķi ar smagām traumām Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā nogādājuši 11 gadus vecu zēnu, kurš bija kritis no aptuveni trīs metru augstuma pamestā rūpnīcas teritorijā Lubānas ielā 84.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis” 67
Kokteilis
Saskaņa pēc vārdiem: 5 vārdu pāri, kuriem, pēc mākslīgā intelekta domām, ir vislabākā saderība
Veselam
Ēdieni, no kuriem labāk izvairīties pirms publiskiem pasākumiem… Tie pastiprināti veido gāzes vēderā 8
Lasīt citas ziņas

Zēns ar vēl citiem bērniem kāpelējis pa pamestajām ēkām. Puisēns guvis politraumu, tostarp galvas traumu, vaļēju rokas lūzumu, krūškurvja un vēdera nopietnus ievainojumus, kā arī bijušas aizdomas par ribu lūzumiem.

Arī šis īpašums pieder pazīstamam uzņēmumam: SIA “Mono”. Rīgas domes Īpašuma departamentā uzzināju, ka ap objektu bijis betona žogs ar caurumiem, pa kuriem bērni tajā iekļuvuši, un uzdots caurumus aiztaisīt. Diemžēl sīkākas ziņas par esošo stāvokli un plāniem no SIA “Mono” iegūt neizdevās: uzņēmuma birojam tos klāstīt aizliedza vadība. Kad 20. jūlijā Lubānas ielu 84 apmeklēju, pie objekta, gods kam gods, notika sakopšanas darbi, bet žogs nu nekādi neradīja pārliecību, ka klusākā laikā to nevar pārvarēt. Pēc Īpašuma departamenta rīcībā esošās informācijas, būvi Lubānas ielā 84 plāno nojaukt līdz 1. septembrim.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.