Rostbifa salāti ar ķirštomātiem, ceptām sēnēm un kūpinātu Mālpils sieru 0

Liellopa filejai uzkaisa sāli, piparus un apcep sakarsētā pannā, pēc tam cep cepeškrāsnī 4–5 minūtes (gaļai jābūt rozā krāsā). Sēnēm uzber sāli, piparus un sacep ar ķiplokiem un timiānu. Gatavo mērci: balzametiķi lej traukā, pievieno sāli, piparus, pūdercukuru un iemaisa pusi no norādītā olīveļļas daudzuma.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Trīs Krievijas iznīcinātāji ielidojuši Igaunijas teritorijā; igauņi pieprasa NATO 4. panta konsultācijas 121
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas samaisa ar mērci, kārto uz šķīvja, ķirštomātus pārgriež uz pusēm, rostbifu plāni sagriež. Virsū kārto kūpināto sieru.

Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.