Rostbifa salāti ar ķirštomātiem, ceptām sēnēm un kūpinātu Mālpils sieru 0

Liellopa filejai uzkaisa sāli, piparus un apcep sakarsētā pannā, pēc tam cep cepeškrāsnī 4–5 minūtes (gaļai jābūt rozā krāsā). Sēnēm uzber sāli, piparus un sacep ar ķiplokiem un timiānu. Gatavo mērci: balzametiķi lej traukā, pievieno sāli, piparus, pūdercukuru un iemaisa pusi no norādītā olīveļļas daudzuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kāpēc apklusis Krievijas tirāns? Pēc prezidenta vēlēšanām pazudis Putins
Lasīt citas ziņas

Salātu lapas samaisa ar mērci, kārto uz šķīvja, ķirštomātus pārgriež uz pusēm, rostbifu plāni sagriež. Virsū kārto kūpināto sieru.

Piedāvā restorāna “Neiburgs” šefpavārs TOMASS GODIŅŠ

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.