Foto – Kristīne Jakadela

Skaistus priekšmetus var nomāt 0


Lētāk aprīkojumu (arī traukus) nomāt un kompozīcijas veidot pašiem. Piemēram, nav vērts vienam vakaram pirkt divdesmit lukturus, spoguļus, vāzes un dārza krēslus. Turklāt kur pēc tam visu bagātību glabāt? Nomājot var aiztaupīt arī nogurdinošo skraidīšanu pa veikaliem un mantu tirdziņiem, rakņāšanos skapju dziļumos. Vajadzīgo noskaņu svinībās radīs pat viens karalisks krēsls jubilāram un grezni svečturi uz galda. Atraktīvus priekšmetus var nolūkot interneta vietnē www.konomat.lv.

Reklāma
Reklāma

Daba naudu neprasa

Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Vai esi pārliecināts, ka tavā noīrētajā miteklītī nav slēptās kameras? Lūk, kā pārbaudīt!
Lasīt citas ziņas

Ja ir iztēle un dekoratora talants, vislētākais variants ir doties dabā. Sūnas, zari un pļavu puķes nemaksā neko. Taču tad jātērē cits dārgs resurss – savs laiks.

Vienmēr skaisti izskatās gan meijas vasarā, gan izplaucēti zari pavasarī un pat kaili vai greznoti zari ziemā. Šāds rotājums pilnīgi maina vidi, turklāt smaržo un nekad nebūs bezgaumīgs.

Ar pārliecību

CITI ŠOBRĪD LASA

– Lai kā dekorētu telpu, tam jābūt pārliecinoši, pamanāmi. Citādi labāk to nedarīt nemaz, – saka Kristīne. Piemēram, ja izvēlas balonus, lai ir 10 vai 100, nevis pāris (tos piepūst gan nav joka lieta, pat ar hēliju). Ja dekoram izmanto sūnas, lai to ir daudz it visur un rodas iespaids, ka mežs ienācis istabā, nevis kaut kur nolikti daži kušķīši. Svarīgi ievērot vienotu stilu: ja baloni – tad baloni, ja sūnas – tad sūnas.

Krāsa vieno visu

Laba ideja – visas svinību rotas izvēlēties vienā krāsā vai toņu gammā. Lai dzīvo dzeltenā, violetā vai pavasarīgi zaļā ballīte! Noskaņas radīšanai var iegādāties tīkamu krāsu un akcentam nokrāsot galdu, krēslus vai pat dārza vārtiņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.