Foto – Kristīne Jakadela

Topā − tematiskās ballītes 0

– Rīkojot tematiskās ballītes, pasākumus ar stāstu, ir vieglāk saprast, no kura gala sākt dekorēšanu un kādus priekšmetus izvēlēties, – atzīst Kristīne. Ja, piemēram, organizē cirka, pirātu, Austrumu, princešu, rūķīšu u.c. saietus, vajadzīgo mantu saraksts veidosies pats no sevis. Visiem varētu patikt pavasarī aktuālā dārznieku ballīte ar lāpstiņām un kurmīšiem, diedzētiem asniem un puķu podiem utt. Lai noskaņa būtu pilnīga, var izgudrot tematiskas rotaļas, atbilstīgu maltīti un lūgt viesus ierasties ar vakara stilam piemērotiem aksesuāriem. Tas patīk visiem, un vieglāk būs kausēt latviskiem pasākumiem raksturīgo stīvumu.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
Krimināls
Kiberuzbrukums Latvijas TV kabeļoperatoram – visos kanālos pārraida Kremļa propagandas saturu
RAKSTA REDAKTORS
Laimai Vaikulei piederošajā skaistumkopšanas salonā fiksēti valodas pārkāpumi un neētiska attieksme pret klientu, taču risinājumi neseko
Lasīt citas ziņas

Cits variants – sakrāt dažādus iedvesmojošus priekšmetus, un gan jau radīsies iemesls, kur tās likt lietā, un netrūks svinētāju.

Atbrīvo vietu svētkiem

Nereti šķiet – svētkus nevar rīkot tāpēc, ka mājās nav vietas. Ir gan, tikai tā jāatbrīvo! Tad iespējams pārsteigt jau ar to vien, ka no svinību telpas iznestas visas mēbeles, atvēlēta vieta muzikantiem un dejošanai, rotaļām. Galdu tad klāj citā telpā vai ārā. No iznestajiem skapjiem un galdiem mauriņā var izveidot alternatīvu istabu, papildinot to ar košiem aksesuāriem.

Ārā skaisti, bet riskanti

CITI ŠOBRĪD LASA

Visefektīgāk izskatās dārzā, jūrmalā, pļavā izveidota svinību vieta. Viesi būs pārsteigti, ja uz to jādodas pa meža taciņu, kuras galā gaida neparasti rotāta, izgaismota pasākuma vieta. Taču ballīte ārā ir arī riskanta – pēkšņi var sākties lietus. Tāpēc jāparedz veids, kā ātri pārcelties uz telpām vai uzsliet nojumi – ja ne sev, tad vismaz pļavā iznestajam dīvānam un klavierēm.

Vides iekārtojums: Valters Ozoliņš un Kristīne Jakadela

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.