Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Rudens bagātības – burkānu kūka ar svaigā siera glazūru 1

Kā gatavot:

1. 125 g sviesta saputo ar vaniļas cukuru, garšvielām un brūno cukuru, pa vienai pievieno olas. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē. Kopā ar riekstiem iecilā mīklā. Tad iejauc mandeles, miltus, cieti, cepamo pulveri un mazliet sāls. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Neredzamās slepkavas: četri ikdienas ieradumi, kas nemanāmi bojā asinsvadus un palielina trombu attīstības risku
Kokteilis
Ja esi dzimis vienā no šiem trīs datumiem, tev uzlikts īpašs “zīmogs” no pagātnes
Kokteilis
VIDEO. Karaliskā sveiciena vietā sūdi! Anglijas godasardzes zirgs nokārtojas Trampa priekšā
Lasīt citas ziņas

2. Ietaukotā sacepumu formā (26 cm diametrā) liek mīklu, nogludina, cep 45 minūtes.

3. Pārliešanai sajauc atlikušo sviestu ar kokosriekstu sviestu, svaigo sieru, pārkaisa ar pūdercukuru. Pievieno citronu esenci. Visu rūpīgi samaisa un apziež burkānu kūku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.