Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Rudens bagātības – burkānu kūka ar svaigā siera glazūru 1

Kā gatavot:

1. 125 g sviesta saputo ar vaniļas cukuru, garšvielām un brūno cukuru, pa vienai pievieno olas. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē. Kopā ar riekstiem iecilā mīklā. Tad iejauc mandeles, miltus, cieti, cepamo pulveri un mazliet sāls. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

2. Ietaukotā sacepumu formā (26 cm diametrā) liek mīklu, nogludina, cep 45 minūtes.

3. Pārliešanai sajauc atlikušo sviestu ar kokosriekstu sviestu, svaigo sieru, pārkaisa ar pūdercukuru. Pievieno citronu esenci. Visu rūpīgi samaisa un apziež burkānu kūku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.