Foto no “Lauku Avīzes” izdevuma “Ģimenes virtuve”

Rudens bagātības – burkānu kūka ar svaigā siera glazūru 1

Kā gatavot:

1. 125 g sviesta saputo ar vaniļas cukuru, garšvielām un brūno cukuru, pa vienai pievieno olas. Burkānus nomazgā, nomizo un sarīvē. Kopā ar riekstiem iecilā mīklā. Tad iejauc mandeles, miltus, cieti, cepamo pulveri un mazliet sāls. Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C.

Reklāma
Reklāma
Nepieļauj šo kļūdu! 9 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst likt saldētavā
Ar viņām ir kā atrasties uz pulvera mucas! Nosauktas sarežģītākās sievietes pēc zodiaka zīmēm 9
Zemnieks atrod 4 miljardu eiro vērtu zelta atradni, bet – paliek tukšā!
Lasīt citas ziņas

2. Ietaukotā sacepumu formā (26 cm diametrā) liek mīklu, nogludina, cep 45 minūtes.

3. Pārliešanai sajauc atlikušo sviestu ar kokosriekstu sviestu, svaigo sieru, pārkaisa ar pūdercukuru. Pievieno citronu esenci. Visu rūpīgi samaisa un apziež burkānu kūku.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.