Foto – Shutterstock

Rukolas salāti ar vistu un zemenēm – tiem, kas vēlas notievēt 4

Autors: Aija Geida, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts 13
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 200 g žāvētas vistas krūtiņas
• 6 lielas zemenes
• sauja rukolas
• 2–3 ēdamkarotes saulespuķu sēkliņu
• 1 ēdamkarote citrona sulas
• 1 ēdamkarote augu eļļas
• pustējkarote cukura
• pustējkarote sāls

Pagatavošana.
Zemenes un vistas krūtiņu sagriež gabaliņos. Rukolu nomazgā un nožāvē. Saulespuķu sēkliņas apgrauzdē uz sausas pannas. Uz šķīvja kārto rukolu, zemenes, vistas gabaliņus. Atsevišķā traukā samaisa augu eļļu ar citrona sulu, sāli un cukuru un pārlej salātiem.

CITI ŠOBRĪD LASA

Garšas dažādošanai salātus var papildināt ar zemeņu mērci: 6–8 zemenes sagriež gabaliņos, pievieno ēdamkaroti eļļas, mazliet sāls un cukura un uzkarsē. Sakuļ ar blenderi, un mērce ir gatava. Kad atdzisusi, pārlej salātiem – aromāts burvīgs un garšo lieliski.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.