Foto – Fotolia © rh2010

Maltīte piknika laikā 0

Tās var būt brokastis vasarā, baudot rīta saules starus, vai pusdienas ziemā, nodrošinoties ar visu, kas nepieciešams, lai uzburtu īstu pasaku meža vidū, sildoties ar karsto dzērienu, baudot ugunskurā ceptas, čurkstošas desiņas un slēpjot nosalušos degunus zem līdzi paņemtā pleda.

Reklāma
Reklāma
Ukrainas izlūkdienesta pārstāvis: Krievijas varētu ieņemt Baltijas valstis septiņu dienu laikā
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Dronu uzbrukumi naftas pārstrādes rūpnīcām Krievijā ir panākuši neiedomājamo – pasaules lielākajai naftas valstij sāk pietrūkt benzīna
Lasīt citas ziņas

Sarīkojiet pikniku, izbaudot krietnu oriģinālāku un romantiskāku maltīti nekā tas būtu iespējams, ēdot mājās vai restorānā!

Kopīgs treniņš

Kā zināms, kopīgas sportiskas aktivitātes pārus patiešām saliedē – nu, ja vien tavs vīrietis nav maratona čempions, savukārt tev sportošana ikdienā aprobežojas ar gājienu augstpapēžu kurpēs līdz tuvējai kafejnīcai…

CITI ŠOBRĪD LASA

Tāpēc izvēlieties treniņu, ko patiešām gribat izmēģināt, un apmeklējiet to kopā! Ķermenim un garam tik vajadzīgā fiziskā slodze, kopā pavadītais laiks un pēc sportošanas organismā kūsājošie endorfīni viennozīmīgi uzlabos jūsu noskaņojumu.

Baudījums garšas kārpiņām

Izmēģiniet jaunas receptes, pārsteidziet viens otru ar negaidītām vakariņām, apmeklējiet vīna degustācijas un meistarklases dažādu ēdienu pagatavošanā. Kāpēc gan lai kvalitatīva un garda maltīte nebūtu vēl viens veids, kā laiku pa laikam baudīt dzīvi?
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.