10 pazīmes, ka esat lielisks pāris 0


Pat tad, ja ar milzu prieku lasi rakstus par pāru saskaņu, dvēseles radiniekiem un patiesu mīlu, kas, šķiet, ataino tieši jūsu ikdienu, dalies ar tiem pēc iespējas retāk. Savukārt publisko “Dārgais, 3., 5., 6., 7. un 9. punkts tā atbilst mums!” vispār izslēdz no savas leksikas.

Reklāma
Reklāma

Gredzens tāds un gredzens šāds

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Jā, tam ir milzu dimants. Jā, tas izskatās lieliski. Jā, atgādina filmās redzēto. Centies ar savas jaunās rotas apjūsmošanu nodarboties, esot viena, nevis nemitīgi grūst apgredzenoto pirkstu zem acīm savai joprojām neprecētajai draudzenei, kura nopirkusi jau otru kaķi, kā arī atceries, ka draugiem un paziņām pilnīgi pietiks ar vienu gredzena bildīti sociālajos tīklos!

Nelūgtais padoms

Tikai tāpēc, ka esi tikusi līdz kāzu plānošanai, vēl neesi šīs jomas profesionāle. Aiztaupi savus visgudros padomus, viedokļus un uzskatus konkrētajā tēmā. Atceries – labākais viedoklis ir tāds, kuru cilvēki uzklausa ar interesi, nevis piespiedu kārtā!

“The” kleita!

CITI ŠOBRĪD LASA

Līdzīgi gredzenam, ziediem, kāzu vietai un citiem niekiem un notikumiem saistībā ar svētku plānošanu, arī pārmērīga pielaikoto kāzu kleitu attēlu demonstrēšana ar piebildi “Vai šī būs īstā?” un “Tā ir “The” kleita’!” ir ne mazāk tracinoša. Paglabā šos īpašos mirkļus sev. Nekaisi tos apkārt!

Avots: Brides.com

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.