Universālā kivi marināde 5

Nepieciešams
1 kivi
3-4 sīpoli
1 glāze ūdens

Reklāma
Reklāma

Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
VIDEO. Latviešu puisis Zigmunds kopā ar māti nolēmuši pārcelties uz Baltkrieviju un iegādāties tur īpašumu: “Meklēs labāku dzīvi” 314
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
Lasīt citas ziņas

1.Sīpolu sīki sagriež. Sajauc ar garšvielām un ūdeni.
2.Kivi sablenderē.
3.Iegūtu masu pievieno sīpoliem. Kārtīgi izmaisa.
4.Gaļu marinē 20 minūtes.

Kivi marinādi uzskata par universālu. Kivi esošās organiskās skābes ietekmē gaļas olbaltumvielas – tāda gaļa ir viegli sakožama un labi sagremojas.
Augļa fermenti gaļu ļoti ātri padara mīkstu. Kivi marināde der visiem gaļas veidiem, pat sīkstai liellopa gaļai.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.