Foto – Valdis Semjonovs

Sāļais kārtainās mīklas pīrāgs ar spinātiem un Ricotta sieru 1

KĀ GATAVOT?

Katlā liek jēra gaļu un vāra buljonu. Citā katliņā sviestā apcep notīrītus, salmiņos sagrieztus burkānus, Šalotes sīpolus, selerijas sakni un fenheli. Pievieno buljonam un pavāra 10 min. Pēc garšas pieber sāli un piparus. Kad zupa jau gandrīz gatava, liek klāt tomātus savā sulā un pavāra vēl 5 min. Lej šķīvī, pārkaisot ar zaļumiem. Vidū ievieto uz pusēm pārgrieztu vārītu paipalas olu. Ja vēlas, var pievienot karoti skābā krējuma.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Hallo! Jā! Klausos!! Ar kādu vārdu tu atbildi uz telefona zvaniem? Izrādās, ka tas kaut ko pasaka par tavu raksturu 9
TV24
“Mūs Latvijā tin ap pirkstu, un jūs neko nedarāt!” Aivis Ceriņš tiešraidē pārmet Ministru prezidentes parlamentārajai sekretārei 12
RAKSTA REDAKTORS
“Nekur neesmu izpaudusi savus datus, tikai veicu ikdienas pirkumus” – Līga zaudējusi 200 eiro un kļuvusi par krāpnieku upuri, neko pat nedarot
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Amarone” šefpavāre IVETA JEGOROVA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.