Foto – Valdis Semjonovs

Sāļais kārtainās mīklas pīrāgs ar spinātiem un Ricotta sieru 1

KĀ GATAVOT?

Katlā liek jēra gaļu un vāra buljonu. Citā katliņā sviestā apcep notīrītus, salmiņos sagrieztus burkānus, Šalotes sīpolus, selerijas sakni un fenheli. Pievieno buljonam un pavāra 10 min. Pēc garšas pieber sāli un piparus. Kad zupa jau gandrīz gatava, liek klāt tomātus savā sulā un pavāra vēl 5 min. Lej šķīvī, pārkaisot ar zaļumiem. Vidū ievieto uz pusēm pārgrieztu vārītu paipalas olu. Ja vēlas, var pievienot karoti skābā krējuma.

FOTO. Bērnudārzs, par kuru runā visa Latvija – tik grezna Ziemassvētku pasaka, šķiet, citviet nav redzēta
Kokteilis
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Kokteilis
Ziemassvētki – brīnumu laiks, bet daļai zodiaka zīmju pārstāvju tās ir tīrās mocības! Uzzini, kuras zīmes patiesībā necieš šos svētkus
Lasīt citas ziņas

Gatavoja restorāna “Amarone” šefpavāre IVETA JEGOROVA

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.