Publicitātes foto

Sāļās biezpiena bumbiņas zaļumos. Skrundenieces Ingūnas recepte 1

Maija sākumā Skrundas pilsētas svētku ietvaros notika Kurzemes reģiona konkurss “Biezpiena un maizes gardumi”, kurā piedalījās 17 dalībnieku no desmit novadiem. 5. vietu ieguva Ingūna Vītola. Lūk, viņas recepte.

Reklāma
Reklāma
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm 100
Lasīt citas ziņas

5. vieta. Ingūna Vītola, Durbes novada zemnieku saimniecība “Strēlnieks”

Kā gatavot biezpiena bumbiņas? Biezpienu samaļ vai sablendē. Pievieno mīkstu sviestu, sāli, var arī nedaudz majonēzes. Kārtīgi samīca.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pieliek smalki sagrieztu kūpinātu lasi, var arī mazsālītu siļķi, zaļumus. Atkal samīca.

Veido mazas bumbiņas, tās apviļā sasmalcinātos zaļumos vai rīvmaizē.

Pāris stundu patur ledusskapī, lai sastingst.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.