Publicitātes foto

Sāļās biezpiena bumbiņas zaļumos. Skrundenieces Ingūnas recepte 1

Maija sākumā Skrundas pilsētas svētku ietvaros notika Kurzemes reģiona konkurss “Biezpiena un maizes gardumi”, kurā piedalījās 17 dalībnieku no desmit novadiem. 5. vietu ieguva Ingūna Vītola. Lūk, viņas recepte.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
Vācu policijas auto Latgalē satrauc iedzīvotājus – kas īsti notiek? 2
Receptes
Kuru zivi nedrīkst ēst kopā ar ādu: eksperts nosauc sugas un brīdina par sekām
“Oficiāli neviens neko neaizliedz.” Krievijā strauji izdziest viena no sievietes galvenajām pamattiesībām
Lasīt citas ziņas

5. vieta. Ingūna Vītola, Durbes novada zemnieku saimniecība “Strēlnieks”

Kā gatavot biezpiena bumbiņas? Biezpienu samaļ vai sablendē. Pievieno mīkstu sviestu, sāli, var arī nedaudz majonēzes. Kārtīgi samīca.

CITI ŠOBRĪD LASA

Masai pieliek smalki sagrieztu kūpinātu lasi, var arī mazsālītu siļķi, zaļumus. Atkal samīca.

Veido mazas bumbiņas, tās apviļā sasmalcinātos zaļumos vai rīvmaizē.

Pāris stundu patur ledusskapī, lai sastingst.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.