Publicitātes foto

Rupjmaizes kārtojums no konkursa 4. vietas ieguvējas 0

Maija sākumā Skrundas pilsētas svētku ietvaros notika Kurzemes reģiona konkurss “Biezpiena un maizes gardumi”, kurā piedalījās 17 dalībnieku no desmit novadiem. 4. vietu ieguva Anta Garbare. Lūk, viņas recepte.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Man ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums…” Horens Stalbe Dobelē nežēlīgi piekauts 33
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 15
Veselam
“Es mazliet samulstu, kāpēc rentgens rokai, bet man jāizģērbjas!” Sieviete dalās pieredzes stāstā par radiologa apmeklējumu 17
Lasīt citas ziņas

4. vieta. Anta Garbare, Ventspils tehnikuma skolotāja

Rudzu rīvmaizi samitrina ar ābolu sulu.

Gatavo svaigā siera krēmu: siļķu filejām noņem ādu, izņem asakas, sablendē, pievieno svaigo sieru, saldo krējumu un turpina putot līdz viendabīgai konsistencei.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinē sīpolus: sasmalcina sīpolus un kaperus, pievieno garšvielas.

Gatavo biezpiena krēmu: biezpienu izberž caur sietu, pieliek saputotu krējumu, sakapātus zaļumus un garšvielas.

Gatavo siera čipsus: sarīvētu sieru sajauc ar sablendētu baziliku (ja rodas lieka suliņa, notecina caur sietiņu) un kartupeļu cieti, cep cepeškrāsnī +200 °C aptuveni septiņas minūtes.

Visas sastāvdaļas liek kārtām un dekorē ar siera čipsiem un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.