Foto no gastronom.ru
Zemeņu gogelmogels no paipalu olām 0
Atdala paipalu olu baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus sakuļ, līdz izveidojas gaiši dzeltena krāsa. Iekaisa sāli un cukuru.
Reklāma
Reklāma
Berzēšanās gar kājām, gulēšana virsū, astes kustināšana – iemācies saprast, ko kaķis tev šādi “saka”
Tas ir noticis! Atbildot uz jautājumu, kāpēc Latvijai jāizstājas no Stambulas konvencijas, Ingmārs Līdaka pārspējis pats savu “Aizver muti!”
7 produkti, kurus iekļaujot uzturā katru dienu, saņemsiet teju visas organismam nepieciešamās barības vielas
Nomazgā zemenes, sasmalcina blenderī un pievieno olu dzeltenumiem. Sakuļ pienu un pusglāzi auksta ūdens, visu rūpīgi samaisa.
Olu baltumus saputo stingrās putās un masu samaisa. Lej glāzēs un pārkaisa ar muskatriekstu.
Avots: gastronom.ru
Ceptas butes fileja ar kailgraudu miežiem, pastinaka un biešu biezeni
Zemenes marcipānā. Burvīgs našķis!
Saldie groziņi ar ievārījumu. Kārumnieka brokastis!
Rabarberu mafini
Torte “Kaza ziedos” no 3. vietas ieguvējas Skrundas gardumu konkursā
Aknu gaļas pīrāgs no medījuma
Latviskā tempura ar cidoniju zelteri. Izmēģini jau šodien!



