Foto no gastronom.ru

Zemeņu gogelmogels no paipalu olām 0

Atdala paipalu olu baltumus no dzeltenumiem. Dzeltenumus sakuļ, līdz izveidojas gaiši dzeltena krāsa. Iekaisa sāli un cukuru.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šajos sešos datumos dzimst visgudrākie cilvēki: vai esi starp viņiem?
RAKSTA REDAKTORS
“Vērojot liepu ziedus un gājputnus…” Laika vērotājs Bukšs atklāj, kāds būs rudens un kad sāksies ziema 59
Kokteilis
Ja sieviete tevi patiesi mīl, viņa regulāri teiks šīs 4 lietas 1
Lasīt citas ziņas

Nomazgā zemenes, sasmalcina blenderī un pievieno olu dzeltenumiem. Sakuļ pienu un pusglāzi auksta ūdens, visu rūpīgi samaisa.

Olu baltumus saputo stingrās putās un masu samaisa. Lej glāzēs un pārkaisa ar muskatriekstu.
Avots: gastronom.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.