Foto-Aija Geida

Saldējums ar ziedlapiņām 0

  Sastāvdaļas: 240 g piena (2,5 %), 70 g cukura, 500 g saldā krējuma (35 %), 5 ēdamkarotes ziedlapiņu ievārījuma, 1 ēdamkarote rožu, aveņu vai zemeņu sīrupa, 2 ēdamkarotes vaniļas cukura.

Reklāma
Reklāma

 

Kā gatavot?

Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Pekina plāno pārņemt Putina impēriju? Eksperts atklāj, kāpēc diktators šoreiz ir patiesi nobijies
Lasīt citas ziņas

Bļodā sajauc pienu ar cukuru un maisa, līdz cukurs izkusis. Pievieno rožu ziedlapiņu ievārījumu un rožu, aveņu vai zemeņu sīrupu. Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru un iecilā kopējā masā. Liek saldējuma pagatavošanas mašīnā. Ja nav šādas ierīces, salej trauciņā un liek saldētavā, ik pa stundai apmaisot. Iznāk viegls, gaisīgs un gards saldējums.

 

 

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.