Foto: Alona Cherniakhova/Shutterstock

Sambuks – gards deserts no ķirbja 0

Sastāvdaļas
• 1 glāze smalki sarīvētas ķirbja masas
• 100 g medus vai brūnā cukura
• 2–3 ēdamkarotes dzērveņu vai citrona sulas
• 4 olu baltumi
• kanēlis

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Krievijā masveidā atceļ tradicionālās 9. maija parādes. Kas pēkšņi noticis?
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sarīvēto ķirbi sajauc ar medu, dzērveņu vai citrona sulu. Olu baltumus saputo stingrās putās (dzeltenumus var izmantot vaniļas mērcei vai pankūkām). Ķirbja masā iecilā olu baltumus, pārkaisa ar kanēli.

Pasniedz galdā tūlīt, lai baltumi neatsulojas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.