Foto: Alona Cherniakhova/Shutterstock
Sambuks – gards deserts no ķirbja 0
Sastāvdaļas
• 1 glāze smalki sarīvētas ķirbja masas
• 100 g medus vai brūnā cukura
• 2–3 ēdamkarotes dzērveņu vai citrona sulas
• 4 olu baltumi
• kanēlis
Tos es gribu aizliegt! Maestro kategoriski iebilst pret viņa vārdā nosaukto Dziesmu svētku rīkošanu
No šodienas stājas spēkā būtisks Latvijas lēmums – kas notiks tālāk?
“Viņam nekas nav, kamēr es to neapstiprinu.” Tramps gatavojas uzņemt Zelenski
2
Pagatavošana.
Sarīvēto ķirbi sajauc ar medu, dzērveņu vai citrona sulu. Olu baltumus saputo stingrās putās (dzeltenumus var izmantot vaniļas mērcei vai pankūkām). Ķirbja masā iecilā olu baltumus, pārkaisa ar kanēli.
Pasniedz galdā tūlīt, lai baltumi neatsulojas.



