“Astra” – augsts kompaktklases līmenis 0

Ivars Caune, “Latvijas Gada auto” žūrijas loceklis: “Par abiem testētajiem “Opel Astra” – dīzeļa universāli un benzīna hečbeku – varu teikt, ka no vienas puses tie nepārsteidz, bet no otras puses ir savas klases līmenī. Labi brauc, labi vadās, lieliska pārskatāmība no vadītāja vietas. Kopumā patīkama sajūta.

Reklāma
Reklāma
Veselam
Jūs nekad vairs neēdīsiet šos ēdienus, kad uzzināsiet to sastāvu 38
14 iecienīti produkti, kuru sastāvā ir vielas, kas var veicināt vēža veidošanos 14
Rezerves pulkvedis: “Krievijas armija kā prusaki iet uz visām pusēm. Diemžēl viņi iet diezgan veiksmīgi” 2
Lasīt citas ziņas

Turpretī brauciens ar “Nissan Navara” pikapu tik labu iespaidu neatstāja. Uz nelīdzena asfalta tas lēkāja vairāk nekā pa grants ceļu. To es saku, jo varu salīdzināt ar “Amarok”.

“KIA Sportage” izskatās un brauc labi. 1,6 benzīna turbomotors bija gana dinamisks. Patīkams pārsteigums bija “Volkswagen Tiguan”, kurš ļoti labi vadās un turas uz ceļa. Arī pa granti šis auto iet stabili. Testētajām versijām bija iespēja pārslēgt dažādus piekares un pārnesumkārbas režīmus, kas ļauj auto pielāgot dažādiem braukšanas apstākļiem. Cenas ziņā “Tiguan” ir ļoti konkurētspējīgs, lai gan, protams, kārtīgi “nopakojot” sanāk dārgi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Abi “Renault” modeļi – “Megane” un “Talisman Grandtour” salonā ir praktiski vienādi. Izskatās un brauc labi, vienīgi “Talisman” derētu jaudīgāks motors. “Megane” gaitā ir vieglāka un patīkamāka.

“Volvo S90” šajā kompānijā bija no pavisam cita plaukta. Arī cena attiecīga, taču zini, par ko maksā. Kvalitatīva, ļoti labi aprīkota premium klases mašīna, kurai viss ir savā vietā. Gaita ļoti komfortabla – nejūt ne ātrumu, ne ceļa nelīdzenumus.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.