aloni un jaunie zaļie.
aloni un jaunie zaļie.
Foto – Timurs Subhankulovs

Jānodrošina obligāta noma 14

Spēkā paliks gāzes balonu tirgotājiem noteiktais pienākums pieņemt no mājsaimniecībām vecos balonus sagriešanai metāllūžņos, ja tāda vēlme tiks izteikta. Turklāt mājsaimniecība vecā balona vietā jaunu balonu varēs no gāzes piegādes kompānijas iznomāt. “Gāzes balonu tirgotājam obligāti būs jāpiedāvā nomas pakalpojums,” skaidroja Šaicāns, norādot, ka gan nomas maksa un citi nosacījumi ir tirgus dalībnieku ziņā.

Reklāma
Reklāma
Vai kārtējā krāpnieku shēma? “Telefonā uzrādās neatbildēti zvani. Atzvanot uz numuru, adresāts apgalvo, ka nav zvanījis”
TV24
“Neaiciniet atpakaļ, ja jūs nezināt, vai šeit būs darbs!” Jaunietis pabeidzis augstskolu Anglijā, bet Latvijā nevar atrast darbu
Vai esi pārliecināts, ka tavā noīrētajā miteklītī nav slēptās kameras? Lūk, kā pārbaudīt!
Lasīt citas ziņas

Labvēlīgākas izmaiņas tiek rosinātas arī tiem, kam jau ir jaunais gāzes balons. Proti, iepriekš bija plānots, ka tukšo balonu pret pilnu varēs samainīt tikai tajās vietās, kur tiek tirgoti attiecīgā gāzes piegādātāja baloni, bet tagad rosināts saglabāt esošo kārtību – iespēju balonu samainīt jebkurā balonu tirdzniecības vietā. “Tas, kā atbildīgās personas [tie, kas uzpilda balonu – gāzes piegādes kompānijas] organizēs balonu apriti, ir viņu ziņā,” piebilda EM pārstāvis.

Vēl EM ar grozījumiem rosina metāllūžņu uzpircējiem aizliegt no fiziskām personām iepirkt gāzes balonus un to atliekas. “Šo aizliegumu virzām tāpēc, lai cilvēki nemēģina paši zāģēt vecos balonus un lai nestimulētu nest metāllūžņus uz to uzpirkšanas punktiem,” piebilda EM pārstāvis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.