aloni un jaunie zaļie.
aloni un jaunie zaļie.
Foto – Timurs Subhankulovs

Tirgus dalībnieki apmierināti 14

Gāzes balonu apritē iesaistītie, kas iepriekš asi iebilda pret jauno gāzes balonu aprites kārtību, kopumā ir apmierināti ar EM piedāvātajām izmaiņām.

Reklāma
Reklāma
FOTO. Apskati, kāda automašīna bija pati populārākā tavā dzimšanas gadā! 42
Krimināls
Kiberuzbrukums Latvijas TV kabeļoperatoram – visos kanālos pārraida Kremļa propagandas saturu
10 produkti, kuri traucē notievēt. Arī tādi, kurus uzskatām par veselīgiem
Lasīt citas ziņas

“Vienīgi nepatīk prasība par obligāto nomu. Nav godīgi diktēt šādus nosacījumus tirgus dalībniekiem. Domāju, ka nomas attiecības nebūs izdevīgas patērētājiem – maksa būs diezgan augsta un izdevīgāk būs balonu nopirkt,” “LA” sacīja Latvijas Sašķidrinātās naftas gāzes asociācijas valdes loceklis Aleksejs Margevics.

Viņš norādīja, ka būtiski ir tas, ka balons nepiederēs atbildīgajai personai (tam, kas balonu uzpilda), kā iepriekš rosināts, bet gan saglabāsies līdzšinējā kārtība – balona īpašnieks būs tā lietotājs. “Tāpat svarīgi, ka balonu varēs samainīt jebkurā vietā. Ja, piemēram, atnāks ar “Latvijas Propāna gāzes” balonu, tad varēs samainīt pret “Virāžas” balonu. Tas manuprāt, patērētājam būs ērtāk,” sprieda Margevics.

CITI ŠOBRĪD LASA

Arī obligātās veco balonu pārbaudes pirms to uzpildes tirgus dalībniekiem nesagādās īpašas grūtības. Lielākajiem gāzes piegādes uzņēmumiem jau tagad ir viss nepieciešamais aprīkojums, lai veiktu šādas pārbaudes. “Principā mēs jau tagad to darām un izbrāķējam vecos balonus,” piebilda asociācijas pārstāvis.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.