Foto-Shutterstock

Šašliks “Vecpuišu” ar ķiploku mērci 0

Gaļu nomazgā aukstā ūdenī, nosusina papīra dvielī un sagriež gabaliņos. Apsāla, apbārsta ar garšvielām.

Kokteilis
Var beigties slikti! 3 zodiaka zīmes, kurām Ziemassvētkos un Jaunajā gadā labāk piebremzēt ar alkoholu
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Sīpolu sagriež riņķīšos, pievieno gaļai. Aplaista ar etiķi un citrona sulu, sajauc. Atstāj uz 5-10 minūtēm.

Uzsprauž gaļu uz iesmiem un cep vidējā karstumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pa to laiku sagatavo mērci: ķiploku saspiež vai smalki sarīvē un apcep karstā eļļā. Kad no ķiplokiem izplūst sula, pārbārsta ar sarkanajiem pipariem un noņem no uguns. Pārlej gatavajam šašlikam.

Sagatavots pēc http://shashlyki.su.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.