Jēra gaļa – brīnumgaršīgs šašliks, kotletes, steiks. 9 receptes piedāvā “Dimdu” saimnieki 0
Jēra gaļas šašliks
Reklāma
Reklāma
6 pārtikas produkti, kurus nekādā gadījumā nedrīkst saldēt
3 lietas, ko nedrīkst glabāt mājās: tās sola bēdas un nelaimes
TV24
“Tāda ir bilance…” Putina radiniece izpļāpājusi slepenu informāciju par bezvēsts pazudušo krievu karavīru skaitu
4
Jēra gaļu ar visām ribiņām pārkaisa ar sāli, pipariem, papriku, zaļumiem. Pēc dažām stundām liek starp divām restītēm, kas ietaukotas ar jēra taukiem.
Cep no abām pusēm, līdz ēdiens gatavs. Vēl karstu pārkaisa ar ķimenēm. Pasniedz ar sautētiem rīsiem.