
Jēra gaļa – brīnumgaršīgs šašliks, kotletes, steiks. 9 receptes piedāvā “Dimdu” saimnieki 0
Jēra gaļas šašliks

Reklāma
Reklāma
VIDEO. Tieši pirms pirmā septembra kanalizācijas akā atrod mammu ar divām meitiņām: ir spekulācijas par baisu noziegumu
13
“Šķita, ka trakākais nu jau aiz muguras…” Auto “ideālā stāvoklī” jeb pirkums, kas pārvērtās par mācību mūžam
Kārlis Streips: Manās acīs Kārļa Ulmaņa lielākais grēks bija lēmums Latvijas neatkarību atdot ienaidniekam bez neviena šāviņa
Jēra gaļu ar visām ribiņām pārkaisa ar sāli, pipariem, papriku, zaļumiem. Pēc dažām stundām liek starp divām restītēm, kas ietaukotas ar jēra taukiem.
Cep no abām pusēm, līdz ēdiens gatavs. Vēl karstu pārkaisa ar ķimenēm. Pasniedz ar sautētiem rīsiem.