Jēra gaļa – brīnumgaršīgs šašliks, kotletes, steiks. 9 receptes piedāvā “Dimdu” saimnieki 0

Jēra gaļas šašliks

Baltijas jūra apdraudēta? NATO gatavojas Krievijas hibrīduzbrukumiem 41
“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju 1
TV24
“Mums tā sistēma Latvijā ir kropla, vai tiešām nevienam nav drosmes to sakārtot no nulles?” Sanita Upleja-Jegermane aicina beidzot saņemties
Lasīt citas ziņas

Jēra gaļu ar visām ribiņām pārkaisa ar sāli, pipariem, papriku, zaļumiem. Pēc dažām stundām liek starp divām restītēm, kas ietaukotas ar jēra taukiem.

Cep no abām pusēm, līdz ēdiens gatavs. Vēl karstu pārkaisa ar ķimenēm. Pasniedz ar sautētiem rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.