Jēra gaļa – brīnumgaršīgs šašliks, kotletes, steiks. 9 receptes piedāvā “Dimdu” saimnieki 0
Jēra gaļas šašliks

Reklāma
Reklāma
10 lietas mājoklī, kas “apēd” tavu enerģiju
Vīramāte vellamāte? Labākās un sliktākās vīramātes pēc zodiaka zīmes un kā atrast pieeju katrai
“Piedodiet…” Vaira Vīķe-Freiberga atklāj iemeslu, kāpēc neieradās īpašā pasākumā, kurā viņu ļoti gaidīja
Jēra gaļu ar visām ribiņām pārkaisa ar sāli, pipariem, papriku, zaļumiem. Pēc dažām stundām liek starp divām restītēm, kas ietaukotas ar jēra taukiem.
Cep no abām pusēm, līdz ēdiens gatavs. Vēl karstu pārkaisa ar ķimenēm. Pasniedz ar sautētiem rīsiem.



