Jēra gaļa – brīnumgaršīgs šašliks, kotletes, steiks. 9 receptes piedāvā “Dimdu” saimnieki 0

Jēra gaļas šašliks

Reklāma
Reklāma

Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Jēra gaļu ar visām ribiņām pārkaisa ar sāli, pipariem, papriku, zaļumiem. Pēc dažām stundām liek starp divām restītēm, kas ietaukotas ar jēra taukiem.

Cep no abām pusēm, līdz ēdiens gatavs. Vēl karstu pārkaisa ar ķimenēm. Pasniedz ar sautētiem rīsiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.