Foto – Shutterstock

Sautēti kāposti visām gaumēm. 5 dažādas versijas jeb “Tikai es zinu, kā to pareizi darīt!” 8

Liekas, ka kāpostus katrā mājā štovē mazliet citādāk un, pats amizantākais, katra saimniece domā, ka tieši viņa zina, kā tos pagatavot pareizi. Pieredzējušām jau ir savi knifiņi. Vēlamies ar tiem padalīties…

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Vienmēr gatavi palīdzēt: 5 gādīgākās zodiaka zīmes, kurām patiesi rūp citi
Ko ēst, lai dzīvotu ilgāk? 9 produkti, kas var palīdzēt palēnināt novecošanos
VIDEO. Kuriozs tepat, kaimiņos: amatpersonai attālinātās sēdes laikā visnepiemērotākajā brīdī ieslēgusies kamera 2
Lasīt citas ziņas

Izsutinot skābētus kāpostus, iegūstam tos bālus un mīkstus, kas ir mazliet ieskābeni un garšo… ne pēc kā. Kā tikt pie kārdinoši brūnajiem, spīdīgajiem? Ir trīs komponenti, kuri vēl jāizmanto – taukvielas, garšvielas un karamelizēts cukurs. Bez šīm sastāvdaļām īsti štovētie kāposti neiznāk, vien tāds sautējums.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.